Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Wij bieden een compleet assoritment aan draai- en schuifpoort automatiseringen voor iedere toepassing en situatie. Inclusief alle eventuele benodigde beveiligingen en bedieningen zoals: draadloze handzenders, kaartlezers, fotocellen, lusdetectoren, sleutelschakelaars, drukknoppen, (video)intercoms en GSM modules. Alle motoren voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid. Optioneel kunnen ook onderhouds- en service contracten worden afgenomen.


  Bovengrondse draaipoortaandrijving
Bovengrondse automatisering met zeer sterke motoren, geschikt voor bijna alle situaties voor draaihekken met een vleugellengte tot 5 meter. De behuizing is waterbestendig. Alle motoren zijn voorzien van een deblokkeer sleutel, zodat in geval van storing of stroomuitval de poort handmatig kan worden bediend. Inclusief alle beveiligingen zoals fotocellen en flitslampen. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bedienen van de poort verkrijgbaar.

  Ondergrondse draaipoortaandrijving
Bij ondergrondse draaipoort automatisering worden de motoren onder de poort verwerkt in de meegeleverde behuizingen, zodat er bovengronds bijna niets van zichtbaar is. De behuizingen zijn waterbestendig. Alle motoren zijn voorzien van een deblokkeer sleutel, zodat in geval van storing of stroomuitval de poort handmatig kan worden bediend. Inclusief alle beveiligingen zoals fotocellen en flitslampen. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bedienen van de poort verkrijgbaar.

  Schuifpoort aandrijving
Robuuste automatisering voor schuifpoorten met een doorgang tot wel 10 meter. Geleverd inclusief alle eventueel benodigde beveiligingen zoals fotocellen, afslaglijsten, flitslamp etc. De zelfblokkerende motoren kan ten alle tijden worden ontgrendeld d.m.v. een sleutel, bijvoorbeeld bij stroomuitval of storingen. De poortopeners zijn speciaal ontworpen voor schuifpoorten waar hoge eisen gesteld worden.