Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Doorrijdbeveiliging biedt een effectieve beveiligingsoplossing tegen in- en uitrijden van bedrijfsterreinen en helpt o.a. ramkraken voorkomen. Dit solide systeem is bedoeld voor parkeerterreinen, showrooms, garagebedrijven en financiŽle instellingen. Standaard is het hekwerk verzinkt en is daarmee afdoende beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Het is echter ook mogelijk dat het wordt gepoedercoat in de standaard kleuren groen of zwart. Op aanvraag zijn ook andere kleuren leverbaar.


  Doorrijdbeveiliging
Met dit publieksvriendelijk vormgegeven hekwerk voorkomt u ongeoorloofd in- en uitrijden op uw terrein en beschermt uw etalages en showrooms tegen ramkraken. De staanders staan op 150cm afstand van elkaar en zijn verbonden met een stevige bovenbuis die door de staanders zijn gevoerd. Standaard 50cm hoog.

  Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging is ideaal voor bescherming van bedrijfsinstallaties, machines, opslagtanks, gebouwen, gevelbeplating, distributiecentra, schuif- en roldeuren en parkeergarages. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen.