Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Gelderland Hekwerken biedt verschillende soorten toegangspoorten die leverbaar zijn in de diverse hoogtes en uitvoeringen en volledig afgestemd zijn op het toegepaste hekwerksysteem. De robuuste draaipoorten zorgen voor een optimale beveiliging en zijn verkrijgbaar in een enkel of dubbel vleugelige variant en optioneel leverbaar met elektrische bediening, waardoor u vanuit uw bedrijf of auto de poort naar gelang kunt openen of sluiten. Desgewenst leveren wij dit in combinatie met een intercom- of camerasysteem.


  Saturnus
Eenvoud siert en dat bewijst de Saturnus. Een stevig kaderwerk uit stalen profielbuis met verticaal ingelaste spijlen garanderen een hoge veiligheid. Een doorgedreven standaardisatie en een optimaal productieproces resulteren in een economische poort die ook qua functionaliteit goed scoort. De saturnuspoort is geschikt voor zowel residentiŽle als industriŽle toepassingen.

  Sirius
De ronde verticale spijlen lopen dwars door de onder- en bovenligger, waardoor de verlaagde positionering van de bovenligger wordt een vals hoogte effect gerealiseerd. Hierdoor lijkt depoort lager dan in werkelijkheid, wat de integratie in de omgeving ten goede komt. De spijlen zijn tevens vanaf 1,50 meter hoogte schuin afgezaagd, wat overklimming bemoeilijkt.

  Taurus
De Taurus is een staalsterke poort voorzien van een extra horizontale bovenligger voor meer stabiliteit. De ronde spijlen zijn door de liggers gevoerd en standaard afgeschuind boven de 1,50 meter.

  Uranus
De Uranus poorten hebben massief stalen ringen, die zorgen voor het decoratieve aspect. De verticale spijlen, die dwars door de onder- en bovenligger lopen, zijn bovenaan vanaf 150cm hoogte afgeschuind en bewerkstelligen de veiligheid tegen indringing.

  Mercurius
Deze zeer robuuste poorten zijn bedoelt voor het zwaardere werk en zijn voorzien van stevige vierkante verticale spijlen die door de onder- en bovenliggers lopen. De spijlen zijn vanaf 150cm hoogte aan de bovenzijde afgeschuind, wat overklimming bemoeilijkt. Vaak toegepast bij o.a. scholen, moderne architectuur en inbraakgevoelige situatie's.

  Dubbelstaafmat
Ook bij staafmathekwerk zijn bijhorende poorten verkrijgbaar. Deze poorten hebben een solide kaderframe met een ingelaste dubbelstaafmat als vulling, met een maaswijdte van 50x200mm creŽren zij een robuust stevig geheel. De matten zijn opgebouwd staaldraden 8/6/8mm. Staafmat pooten zijn ook verkrijgbaar in een lichtere uitvoering namelijk zonder een onder- en bovenligger.