Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Gaashekwerken zijn een functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Als bedrijfsafrastering maar ook in landschappelijke omgevingen en rondom privť terreinen bieden deze hekwerken een effectieve terreinbeveiliging met een in alle opzichten vriendelijke uitstraling. Voor extra stevigheid kan dikker gaas, een kleinere maaswijdte of extra spandraden worden toegepast. Voor de meer risicovolle situaties kunt u kiezen voor rechte of schuine puntdraadhouders om overklimming te voorkomen.


  Type BZB
Degelijk gaashekwerk met staanders en een bovenbuis dat zorgt voor extra stabiliteit. Verder voorzien van geplastificeerd harmonicagaas met standaard mazen van 50x50mm. Dit meest voorkomende type hekwerk wordt veelal toegepast rondom bedrijfsterreinen, onderwijsinstellingen, sport- en recreatie locaties maar ook voor rijbakken in de paardensport en voor tuinen in de particuliere sector.

  Type BRB / BSB
Industrieel hekwerk met staanders en een bovenbuis. Verder voorzien van rechte- (BRB) of schuine (BSB) puntdraadhouders met twee of drie rijen puntdraden. Vaak te vinden bij (zware) industriŽle toepassingen, militaire terreinen, opslagterreinen, zee- en luchthavens, transport- en distributiebedrijven, nutsbedrijven en strafinstellingen.

  Type BR
Eenvoudig en licht gaashekwerk, zonder bovenbuis. Eventueel toepasbaar met of zonder puntdraden. De bovenste spandraad en puntdraad worden aan de staander bevestigd door middel van speciale plug. Toepasbaar rondom bouwplaatsen, tuinen en landschappelijke omgevingen.