Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Schuifpoorten vormen vaak de ingang van uw terrein en zijn meestal het visitekaartje van uw bedrijf. De vrijdragende poorten zijn rambestendig, representatief en danken hun robuustheid en stevigheid mede aan de onderbalk die geschikt is voor doorgang breedtes van 3 tot 10 meter. Gecombineerd zelfs tot doorgangen van 20 meter. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen met een zware fundering. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door de zinklaag welke het materiaal van binnen en buiten uitstekende bescherming biedt tegen corrosie. Als optie kan ook een poedercoat laag aangebracht worden, standaard in groen of zwart.


  Saturnus
De vrijdragende schuifpoort Saturnus is veelzijdig in zijn toepassings mogelijkheden daar hij volledig onafhankelijk van het wegdek functioneert. Door een uitgekiend geleidingssysteem zweeft de poort als het ware boven het wegdek. Standaardhoogte van 1,0 meter tot en met 2,50 meter voor openingen tot en met 10 meter. Vanaf 1,50m wordt een puntenkam toegepast om overklimming te voorkomen.

  Sirius
Deze elegante schuifpoort variant kenmerkt zich door zijn ronde doorlopende spijlen. Door de verlaagde positionering van de bovenligger lijkt de poort lager dan in werkelijkheid. De spijlen zijn tevens boven afgeschuind vanaf anderhalve meter, wat overklimming bemoeilijkt. Toepassingen: zowel residentieel als industrieel, een veilige en functionele oplossing ter bescherming van uw eigendom.

  Taurus
De taurus variant beschikt over een extrahorizontale bovenligger voor meer stabiliteit. De spijlen van deze ijzeren poort zijn door de bovenligger gevoerd en boven de 1,50 meter standaard schuin afgezaagd.
 
  Mercurius
Voor optimale terreinbeveiliging met een representatieve en degelijke uitstraling is de Mercurius variant een geschikte oplossing. Mede dankzij de vierkant overhoeks ingelaste spijlen is dit type zeer vandalisme bestendig en bedoelt voor zware industriele toepassingen, scholen en inbraakgevoelige situaties.

  Dubbelstaafmat
In plaats van spijlen heeft deze modern ogende variant een dubbelstaafmat als vulling. Dankzij de inglaste mat is dit een robuuste en rambestendige poort dat ideaal past bij dubbelstaafmat hekwerk.