Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Sierhekwerk geeft een onmiskenbare verfraaiing van uw woning of terrein. Gelderland Hekwerken BV levert duurzame en zeer solide sierhekwerken, zodat u er een leven lang nauwelijks omkijken naar heeft. Standaard leverbaar in een negental modellen, maar ook aanpassingen hierop of individueel maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Bij alle type hekwerken zijn ook bijhorende loop- of toegangspoorten met eventuele automatisering verkrijgbaar. De hekwerken zijn hoogwaardig verzinkt en kunnen worden afgewerkt in een scala van RAL kleuren.


  Verona
Elegant sierhekwerk standaard vanaf 60cm hoog met robuuste staanders koker 60x60mm die voorzien zijn van een dennenappel of sierbol. Spijlen 16 of 20mm en voorzien van een franse lelie. Verder met solide boven- en onderliggers een koker van 40x20mm.

  Sardinia
Esthetisch sierhekwerk voorzien van een extra tussenligger met daarin kleinere tussenspijlen en afgewerkt met een sierlijke franse lelie. Tegen de bovenligger kunnen optioneel krullen worden aangelast.

  Milano

Hoogwaardig hekwerk voorzien van een extra horizontale bovenligger. De spijlen hebben standaard een onderlinge afstand van15cm, maar een kleinere verspijling zoals 10cm behoort hier ook tot de mogelijkheden. De spijlen kunnen worden afgewerkt met stijlvolle sierpunten of een bolletje.


  Monaco
Dit decoratieve type beschikt over een extra horizontale bovenligger met ingelaste ronde ringen. Iedere spijl is bovenaan voorzien van een sierpunt. Standaard is dat een franse lelie, maar ook andere elegante sierpunten behoren hier tot de mogelijkheden.

  Capri
Dit representatieve type sierhekwerk kenmerkt zich door de sierlijk rond gebogen spijlen met tussenliggend een spijl afgewerkt met een mooie sierpunt. Verkrijgbaar vanaf 60cm hoogte.

  Genua
Stijlvol vormgegeven sierhekwerk voorzien van een dubbele bovenligger en ingelaste ringen. De spijlen zijn 16mm maar kunnen ook in een dikkere 20mm variant worden uitgerust.

  Firenze
Het type Firenze beschikt net zo als het type Capri over sierlijk rond gebogen spijlen met tussenliggend een spijl voorzien van een franse lelie. Alleen beschikt dit type nog over een extra spijl tussen de gebogen spijlen en zorgt hiermee voor een decoratievere afwerking.

  Torino
Bijzonder fraai en elegant ontworpen sierhekwerk met door de liggers gaande gebogen spijlen. De spijlen zijn 16mm maar kunnen ook in een dikkere 20mm variant worden uitgerust.

  sierhekwerk Napoli
Een mooi en strak afgewerkt type hekwerk dat voorzien is van een dubbele horizontale bovenligger met om en om doorlopende spijlen.