Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Daar waar draadtoepassingen hun beperking hebben, komen de spijlenhekwerken tot hun recht. Als uw terrein vraagt om een combinatie van een optimale beveiliging met een fraai aanzicht, dan zijn de duurzame hekwerken zonder meer de beste keus. De onderlinge afstand van de spijlen bedraagt standaard 15cm. Op speelplaatsen en scholen wordt deze afstand vaak verkleind naar 10cm, omdat dit aanzienlijk veiliger is voor kleine kinderen. Dit type hekwerk is niet alleen leverbaar in een verzinkte uitvoering, maar ook in een gecoate uitvoering voor extra uitstraling en bescherming.


  Saturnus
Hekwerk met een functionele uitstraling. Saturnus heeft ronde spijlen 25mm die tussen de liggers koker 50x25mm zijn gelast. Boven de 1,50 meter standaard voorzien van een puntenkam om overklimming te voorkomen. Dit type hekwerk wordt toegepast waar hoge eisen worden gesteld aan de veiligheid. Veelal gebruikt voor de omheining van overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen, stations, luchthavens, stads- en winkelcentra, transport- en distributiebedrijven.

  Sirius
Staalsterk hekwerk dat zich kenmerkt door zijn elegante doorlopende ronde spijlen 25mm. De spijlen zijn door de liggers gevoerd en boven de 1,50 meter standaard afgeschuind. Dit type hekwerk staat garant voor een fraai en uiterst sterke afrastering voor het beschermen van uw terrein. Regelmatig toegepast als buitenbeveiliging bij kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, sportstadiums, logistieke expeditiecentrums en op zicht locaties.

  Taurus
Hekwerk voorzien van een extra horizontale bovenligger voor meer stabiliteit. De spijlen zijn door de liggers gevoerd en standaard afgeschuind boven de 1,50 meter. Degelijk spijlenhekwerk ideaal voor gebruik als terreinbeveiliging rondom kantoren, bedrijfsruimten en parkeerterreinen.

  Uranus
Estetisch hekwerk met door de liggers gevoerde ronde spijlen. Voorzien van een extra horizontale bovenligger met ingelaste sierlijke ronde ringen. Boven de 1,50 meter zijn de spijlen standaard afgeschuind om overklimming te voorkomen. Alternatieve variant van dit type is zonder de doorlopende spijlen.

  Mercurius
Spijlenhekwerk dat optimale beveiliging biedt en schitterend strak is dankzij de vierkante spijlen, die zowel door de extra zware boven- en onderliggers steken. Op dit meest vandalisme bestendige hekwerk kunt u altijd vertrouwen. Vaak toegepast bij zware industrie, garagebedrijven, auto showrooms, financiele instellingen, architectonische gebouwen en inbraakgevoelige situaties.