Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                 

Naast de inrichting van complete sportparken verzorgt Gelderland Hekwerken BV ook de hekwerken en toegangspoorten rondom deze sportaccommodaties en sportfaciliteiten. Daarbij staan duurzaamheid en veiligheid voorop. Zowel de veiligheid van de spelers op het veld, de toeschouwers alsmede de omwonenden. Onze producten zijn degelijk uitgerust en kunnen tegen een stootje en zijn in hoge mate molestbestendig. De attributen worden zeer compleet geleverd, van leunhekken tot bevestiging van bebording en van ballenpoortjes tot ballenvangers, die geschikt zijn voor alle typen buitensport waaronder tennis, hockey en voetbal.


  Sportveldafrastering
Een afrastering voor rondom sportvelden op leunhoogte bedoelt om de toeschouwers langs de lijn te houden of voor reclame doeleinden. Standaard 100cm hoog met staanders Ø60mm, voorzien van een doorvoerkop waardoor de bovenbuis Ø42mm wordt gevoerd. Optioneel kunnen dubbelstaafmatten tussen de staanders worden toegepast.

  Ballenvangers
Ballenvangers zijn er voor alle sporten en in allerlei uitvoeringen. De keuze is afhankelijk van de gebruiksintensiteit, het type bal en de locatie. De meest voorkomende ballenvangers zijn met nylon net, gaasbespanning of met dubbelstaafmat. Ook combinatie's hiervan zijn mogelijk.

  Tennisbaanafrastering
De tennisbaanafrastering is ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak van de spelers en een afdoende bescherming van de toeschouwers. De afrastering is drie meter hoog en kan worden uitgerust met een zogenaamde ledikantzijde van 1 meter hoog, waardoor een beter zicht op de banen mogelijk is. In de afrastering kunnen looppoorten worden toegepast.