Gelderland Hekwerken BV
Spankerenseweg 42
6951 CH Dieren
Telefoon   +31 (0)313 419 599
Email        info@gelderlandhekwerken.nl

                   Aenders

Een zeer vandalisme bestendige en onderhoudsvriendelijke bank met veel mogelijkheden. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals een vlakke bank, bank met rugleuning, dubbelzijdige bank, gebogen bank (radius), of boombank. Materiaal staal, spijlen gemaakt van 10mm assenstaal. Conservering: thermisch verzinkt en gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur.


  Alea
Een mooi vormgegeven bank van staal en hardhout. Conservering: staaldelen voorzien van een primer en gecoat in een "Rusty" look. Hardhouten zitting geconserveerd en voorzien van een bruine coating. Optioneel in andere kleuren leverbaar.

  Trau

Een fraai ontworpen stalen vlakke zitbank van 200cm lang en met een zithoogte van 51cm. De poten zijn voorzien van een primer en afgewerkt met 2 lagen Black Forge Oxiron 204. De zitting voorzien van een primer en afgewerkt met 2 lagen Grey Forge Oxiron 202.


  Stalen picknickset

Deze stalen picknickset is leverbaar in iedere gewenste lengte met vlakke banken of banken voorzien van rugleuning. Afwerking thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur.